Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Extreme Arrangement

Een combinatie van 4x4 off road rijden, trial rijden en quad rijden

Tijdsduur:4 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:De Landsard (nabij Eindhoven)
Prijs:Vanaf 120,- p.p inclusief BTW
Vanaf:15 personen
Inclusief:Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Pauze met dranken en een candybar. Drankje ter afsluiting van de activiteit.

De naam zegt het al: we gaan extreem! Dit arrangement biedt een combinatie van 4×4 offroad rijden, trial rijden in competitieverband en een quad experience. Modder én een flinke adrenalinekick gegarandeerd!

Dit wisselprogramma staat helemaal in het teken van offroad rijden en laat je op drie manieren kennismaken met 4×4 terreinrijden op De Lansard nabij Eindhoven. Onder toeziend oog van een ervaren instructeur leren jullie om te gaan met de voertuigen en overwinnen jullie de meest ruige landschappen. Steile heuvels, diepe modderkuilen en obstakels op de weg… Niets kan jullie stoppen.

4×4 terreinrijden
We nemen jullie mee naar 4×4 terrein De Landsard, waar obstakel na obstakel getrotseerd wordt in een Land Rover Defender. Op basis van maximaal 3 personen en een instructeur per wagen haal je het allerbeste uit jezelf én het voertuig. Je hoeft geen ervaring te hebben; 4×4 terreinrijden is leuk voor zowel beginners als gevorderden. Land Rover in de lage giering en gaan!

dsc09039

Trial rijden
Niets is zo leuk als tegen elkaar strijden in teams. Tijdens deze trial is een 4×4 parcours uitgezet, waarbij jullie een vaste route volgen in ruige terreinwagens. De route staat bol van de verticale obstakels, die zo goed mogelijk omzeilt moeten worden. Raak je een obstakel? Dan krijg je strafpunten. Terreinrijden met een flinke behendigheidsfactor dus.

dsc09053

Quad rijden
Ook quads mogen niet ontbreken als het gaat om 4×4 offroad rijden. Na uitleg van onze instructeur test je je skills op het parcours en leer je om te gaan met verschillende situaties en ondergronden. Een avontuurlijke en spectaculaire belevenis waar je niet zonder modderspatten mee weg komt!

Algemene informatie over deze activiteit
Tijdsduur: 4 uur
Minimaal aantal deelnemers: 15 personen

Deze activiteit bevat:
– Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
– Een drankje en candybar in de pauze
– Afsluitend drankje
– Materiaal
– Professionele begeleiding

De prijs van deze activiteit is een indicatie en is afhankelijk van de datum, de groepsgrootte en eventuele bijzondere wensen. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan via het formulier hiernaast.

Menukaart