Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Adventure team Arrangement

Een combinatie van Off road jeep rijden, trial rijden, brugbouwen en bamboebuilding

Tijdsduur:3,5 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:ORC Middelbeers/De Landsard (nabij Eindhoven), Oss of Loon op Zand
Prijs:Vanaf 135,- p.p exclusief BTW
Vanaf:20 personen
Inclusief:Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Pauze met dranken en een candybar. Drankje ter afsluiting van de activiteit.

Met een groep vanaf 20 personen een onvergetelijke dag vol avontuur beleven én werken aan de teamspirit? Kies dan voor het Adventure team arrangement!

Dit arrangement laat jullie kennismaken met verschillende activiteiten, waaronder 4×4 rijden en teamopdrachten. Afhankelijk van de grootte van de groep stellen we een programma samen, waarbij er zoveel mogelijk onderdelen aan bod komen.

Een vaste activiteit is offroad Land Rover rijden. Jullie worden uitgedaagd om in een 4×4 voertuig een divers 4×4 terrein de baas te zijn. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je het beste uit het voertuig én jezelf te halen. We waarschuwen je vast: adrenalinekick gegarandeerd!

Tijdens een trial competitie in een 4×4 wagen leggen jullie een parcours vol obstakels af. Raak je een obstakel, dan krijg je strafpunten. Behendigheid loont, zorg er – zowel als bestuurder en bijrijder – dus voor dat je scherp bent om de winst binnen te slepen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers voegen we één of twee groepsopdrachten toe aan het programma. Voorbeelden van mogelijke opdrachten zijn:

Bamboe building. Honderden bamboestokken, elk van 1.80 meter lang, en een stapeltje elastieken. Wat zich voordoet als een eenvoudige taak, is in werkelijkheid een uitdagende constructieopdracht waar communicatie essentieel is.

Algemene informatie over deze activiteit
Tijdsduur: in de ochtend tussen 09.30 en 13.00 uur en in de middag tussen 13.30 en 17.00 uur.
Minimaal aantal deelnemers: 20 personen

Deze activiteit bevat:
– Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
– Een drankje en candybar in de pauze
– Afsluitend drankje
– Materiaal
– Professionele begeleiding

Afhankelijk van de beschikbaarheid hebben we keuze uit de volgende 4×4 terreinen:

De Landsard Eindhoven (in combinatie met Middelbeers voor het ontvangst)

4×4 terrein Oss

4×4 terrein Experience Island Loon op Zand

 

De prijs van deze activiteit is een indicatie en is afhankelijk van de datum, de groepsgrootte en eventuele bijzondere wensen. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan via het formulier hiernaast.

Uitbereiding met een lunch, borrel of Amerikaanse BBQ? Vergeet niet te vragen naar de mogelijkheden.