Bel ons

Teambuilding

Teambuilding in Brabant: actief, effectief en gezellig

Effectieve teambuilding zorgt voor betrokken teamleden en betere samenwerking tussen individuen. En dat werpt natuurlijk zijn vruchten af tijdens het werk wat samen verricht moet worden, bijvoorbeeld op de werkvloer. Groei je als bedrijf hard en komen er veel nieuwe mensen bij? Ga je fuseren met een ander bedrijf? Of wil je simpelweg werken aan de synergie tussen teamleden? Teambuilding is hét middel om zaken als communicatie, motivatie en samenwerking weer op scherp te zetten. En, ook niet onbelangrijk, teamuitjes zijn leuk!

Wat kan je verwachten?

Waar kan je beter werken aan teambuilding dan in de Brabantse buitenlucht? Dat dachten wij ook! Daarom verzorgt ORC Events verschillende teambuilding activiteiten in het prachtige Brabantse landschap. Naast de nodige opdrachten waarbij je in teams moet samenwerken, bevatten onze arrangementen ook een flinke dosis avontuur en spanning. Elk teamlid moet het beste uit zichzelf halen, zodat het team als groep de opdrachten succesvol voltooit. Dankzij teambuilding leer je elkaar van een andere kant kennen en ontdek je kwaliteiten van personen én het team.

Handig om te weten: bedrijfsuitjes met teambuilding als doel vallen in veel gevallen niet onder de WKR (werkkostenregeling). Dit betekent dat je als bedrijf het teamuitje niet hoeft op te geven bij de WKR, wat weer voordeel oplevert.

Stel je teambuilding arrangement zelf samen

Je hebt als team de keuze uit o.a. een Land Rover safari, GPS tocht of Adventure Team arrangement. Uiteraard zijn combinaties van arrangementen mogelijk en ook inspirerende vergadersessies behoren tot de opties.
We stellen op basis van de wensen een passend teamuitje samen vanaf 4 tot 300 personen. Geen stoffige spelletjes, maar échte uitdagingen, waarbij het fun-gehalte hoog in het vaandel staat. Dankzij onze teambuilding activiteiten smelten individuen op een ongedwongen manier samen tot een hecht team. Bekijk hieronder ons complete aanbod activiteiten voor teambuilding in Brabant.

vanaf 140 euro PP exclusief btw. Afhankelijk van deelnemersaantal ,- pp

Team challenge Bamboe en Land Rover rijden

  • Team work
  • WKR vriendelijk
  • 4×4 rijden
Meer informatie
Vanaf 135,- pp

Adventure team Arrangement

  • Vanaf 20 personen
  • WKR vriendelijk
  • Team work en uitdaging
Meer informatie