Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Land Rover rijden op een 4×4 terrein

Tijdsduur:3,5 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:In overleg
Prijs:€ 85,-€ 97,50 inclusief btw per persoon. (afhankelijk van het aantal deelnemers)
Vanaf:2 personen
Inclusief:Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Pauze met dranken en een candybar. Drankje ter afsluiting van de activiteit.

Klaar voor een 4×4 avontuur op ruig terrein met gegarandeerd modder en spectaculaire manoeuvres? Maak je dan op voor een onvergetelijke ervaring!

Kies je voor 4×4 rijden in een Land Rover, dan kies je voor spanning en uitdaging. We nemen je een ochtend of een middag mee naar een 4×4 terrein, waar je alles uit jezelf en de Land Rover haalt om het uitdagende landschap te bedwingen. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende tijd achter het stuur doorbrengt, wordt elke Land Rover bezet door maximaal 3 personen en een instructeur. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs laten je op een veilige manier ervaren waar de wagens én jijzelf toe in staat zijn. Adrenaline gegarandeerd!

Afhankelijk van de beschikbaarheid hebben we keuze uit de volgende 4×4 terreinen:

Terrein ‘de Landsard’ nabij Eindhoven
Een 7 hectare groot bosperceel met veel natuurlijke uitdagingen. Het terrein leent zich voor uiteenlopende activiteiten, waaronder 4×4 en quad rijden.

Terrein ‘Experience Island’ in Loon op Zand
Hier vind je één van de meest gevarieerde off-road terreinen van Nederland. Zandvlaktes en bosgebied wisselt elkaar af en het parcours ligt vol hindernissen, kombochten en steile hellingen.

Terrein ‘de Beekse Bergen’ in Hilvarenbeek
Een woest terrein dat bestaat uit grote zandvlaktes, uitgestrekte grasvelden, een bosrijke omgeving en bijna 70 hectare water.

Algemene informatie over deze activiteit
Tijdsduur: in de ochtend tussen 09.30 en 13.00 uur en in de middag tussen 13.30 en 17.00 uur.
Minimaal aantal deelnemers: 2 personen

Deze activiteit bevat:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • Een drankje en candybar in de pauze
  • Afsluitend drankje
  • Materiaal
  • Professionele begeleiding

De prijs van deze activiteit is een indicatie en is afhankelijk van de datum, het terrein, de groepsgrootte en eventuele bijzondere wensen. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan via het formulier hiernaast.

Wil je 4×4 rijden combineren met teambuilding? Bekijk dan eens het Adventure arrangement.