Bel ons

Coaching Trail

Bushland-banner-1

Een avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden

In een onderneming werken mensen. mensen met diverse achtergronden, verschillende soorten kennis, normen, waarden, doelen en gedachten. Het is uiteraard belangrijk dat deze mensen zowel privé als binnen een onderneming goed in hun vel zitten. Hier ligt de missie van uw of onze coach. Het allerbeste uit jezelf en de onderneming halen.

De uitzonderlijke omstandigheden intensiveren, bewustwording, onderzoek en erkenning van persoonlijke behoeften en drijfveren.

De professionals begeleiden je op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. ZE reiken je “tools” aan en helpen vaardigheden te ontwikkelen om deze inzichten en en antwoorden om te zetten in concrete stappen voor de toekomst.

Wij faciliteren bijzondere coaching reizen in Zuidelijk Afrika, met uw eigen bedrijfscoach of onze coach. We verzorgen de gehele reis met onze vervoermiddelen, gids met kennis van de bush, maaltijden en accommodaties op bijzondere plekjes.

Na de reis weet je wat er toe doet en wat niet.

Onze reizen zijn altijd op maat gemaakt. De aangeboden reizen zijn voorbeeld reizen en kunnen naar de wens van uw coach worden aangepast.

Klik hier voor ons contactformulier.

Bushland-banner-2

Coaching Trail

Deze dag vliegt u naar Johannesburg. Deze vlucht wordt door u zelf geregeld. Let op; zorg dat u uw aansluitende binnenlandse vlucht naar uw eerste bestemming niet mist, dus houd rekening met de aankomst tijden.

U wordt tijdig verwacht voor uw binnenlandse vlucht naar Hoedspruit. Op Hoedspruit Airport zal een van onze gidsen u opwachten en meenemen naar uw eerste accommodatie KU Sungula Safari Lodge gelegen in het Balule Private Nature Reserve. Het Balule Private Nature Reserve beslaat een oppervlakte van 40.000 Ha en heeft een open verbinding met het Greater Kruger Park. In het reservaat vind u naast de Big-5 een grote diversiteit aan vogelsoorten. Aangekomen op de Lodge en ingecheckt kunt u even bijkomen onder het genot van een drankje en een lichte lunch. Later deze middag staan onze gids en tracker voor u klaar en nemen u mee op een 3 uur durende middag drive die vooral off road gaat. Zij zullen u verbazend dicht bij de dieren brengen die ze voor u spotten.

Ons volledige team staat voor u klaar met de benodigde Landrover Defenders waarin u plaats gaat nemen en vertrekken we naar de eerste bestemming van deze trail. De route begint ten noorden van Phalaborwa in het Letaba Ranch Nature Reserve en slingert op de grens van het National Kruger Park naar het Makuya Nature Reserve. Beide reservaten hebben een open verbinden met het Greater Kruger National Park waardoor de wilde dieren waaronder de Big-5 vrijlijk op en neer kunnen lopen. Letaba Ranch is vooral bekend vanwege de vele waarnemingen van olifanten en buffels, en de machtige Letaba rivier die door het reservaat stroomt. Het Makuya Nature Reserve ligt in de noordoostelijke hoek van Limpopo waarbij de Luvhuvhu rivier een natuurlijke kloof vormt tussen Makuya en Kruger. Makuya Nature Reserve is een van de minder bekende reservaten in Limpopo voornamelijk om het feit dat het park alleen te bereiken is per 4×4 terreinwagen. Maar met een magische wildernis en een niet toeristisch gevoel als gevolg. We kamperen hier in het wild op hele bijzondere plekjes die zijn uitgezocht door onze gids die in deze gebieden concessies heeft.

Kruger National Park of kortweg Krugerpark is een omvangrijk wildpark in de noordoostelijke provincies Limpopo en Mpungmalanga van Zuid Afrika, op de grens met Zimbabwe en Mozambique. het is een van de bekendste wildparken in Afrika en trekt jaarlijks een groot aantal toeristen. Het Krugerpark is 380 kilometer lang, gemiddeld 60 kilometer breed en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 20.000 km2.

De Mariepskop hier testen we echt de lage gearing van ons voertuig en klimmen naar de hoogste top om het prachtige uitzicht te bewonderen. De Mariepskop op 1.945 meter boven de zeespiegel, is een van de hoogste bergtoppen van de Drakensbergen en de Blyde River Canyon. Het ligt op de kruising van drie natuurgebieden te weten het Mariepskop bosreservaat, het Mariepskop staatsbos en het natuurreservaat Blyde River Canyon. Na deze geweldige ervaring gaan we helemaal naar beneden de Blyde River Canyon in, waar we een bad kunnen nemen in de rivier of wandelen langs de oevers van deze rivier. De flora en fauna in dit deel van de canyon is sub tropisch en vol met prachtige vlinders.

In de middag arriveren we op Ku Sungula Safari Lodge. Na aankomst op de lodge zult u samen met de overige gasten van de lodge en onze gids en tracker deelnemen aan een drie uur durende middag game drive die vooral off road gaat en u zeer dicht bij de dieren brengt.

Na het ontbijt is het tijd afscheid te nemen voor uw vertrek naar uw volgende bestemming. Onze gids zal u tijdig naar Hoedspruit Airport brengen voor uw binnenlandse vlucht naar Johannesburg O.R. Tambo.

Duur van deze coaching trail 9 dagen, het hele jaar door te boeken mits beschikbaarheid.

De coaching trail gaat van start bij een minimum van  6 personen en een maximum 12 personen

De prijs is gebaseerd op basis van twee personen per kamer.

€ 2.306,00 per persoon op basis van twee personen per kamer/tent

 

Inclusief:

. Gekwalificeerde gids

. Personeel met back-up auto en trailer indien nodig

. Landrover Defenders incl. grondtenten (of vergelijkbaar type)

. Diesel/benzine

. Accommodaties, maaltijden en drankjes

. Alle activiteiten zoals aangegeven

. Entreegelden parken

. Airport transfers

. Binnenlandse vlucht van en naar Hoedspruit Airport

. Park- en entreegelden

Exclusief:

. Internationale vlucht

. Persoonlijke uitgaves

. Tipgeld

. Vaccinaties

. Eventueel extra verblijf voor en na de trail

. Reis- en annuleringsverzekering

Voor meer informatie:

 

Ku Sungula Travel

www.kusungulatravel.com

info@kusungulatravel.com

06-83918914

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer

Bericht