Bel ons

Cursussen

4x4 cursus voor elk doel

Terreinrijden is een kunst. Een kunst die je niet zomaar onder de knie hebt en daarom bieden wij 4x4 cursussen voor zowel beginners als gevorderden. Heb jij een eigen terreinwagen en wil je graag leren hoe je de krachtige 4x4 aandrijving onder controle houdt? Of hoe je de meest extreme offroad terreinen de baas wordt? Of ga je binnenkort op een avontuurlijke reis en wil je je goed voorbereiden door vooraf een 4x4 training te volgen? Bij ORC Events geven we de 4x4 cursus waar je naar op zoek bent. Voor elk gewenst niveau en voor elk doel dat jij voor ogen hebt.

Wat kan je verwachten?

Voor beginners en overlanders bieden we basiscursussen aan op een 4x4 terrein in Brabant. Onder begeleiding van professionele instructeurs leer je alle mogelijkheden van een offroad voertuig kennen en ervaar je onder heftige - maar gecontroleerde - omstandigheden hoe je verschillende obstakels bedwingt. Deze 4x4 cursus vindt plaats op een speciaal hiervoor aangelegd oefenparcours. Bij cursussen voor overlanders matchen we je aan een instructeur die precies weet wat je in het land van jouw keuze gaat tegenkomen.

Heb je al ervaring met het rijden in een Land Rover of andere 4x4 terreinwagens? Dan is onze pro cursus wat voor jou! In ruige omstandigheden in de Belgische Ardennen halen we het maximale uit jouw capaciteiten én de wagens. Er wordt dieper ingegaan op voertuigtechniek- en beheersing, want ook theoretische kennis draagt bij aan een bloedstollende rit. Vervolgens gaan we de grenzen verleggen door extreme hindernissen te overwinnen. De ultieme uitdaging voor mens en machine!

Plan nu jouw 4x4 cursus!

ORC Events biedt 4x4 trainingen, zodat jij als avontuurlijke bestuurder niet voor verrassingen komt te staan. Veiligheid staat bij al onze cursussen voorop, daarom werken wij alleen met de beste en meest ervaren instructeurs. Ze zijn gecertificeerd, échte liefhebbers van 4x4 rijden en kennen de terreinen als geen ander.

Alle cursussen zijn volledig verzorgd en het hele jaar door te boeken van maandag t/m zaterdag. Wij regelen alles, als jij een flinke dosis adrenaline meeneemt!