Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Buitengewoon Vergaderen

Inspirerend vergaderen op een van onze unieke vergaderlocaties in het groene hart van Brabant.

Tijdsduur:In overleg
Vereist:
Locatie:Middelbeers
Prijs:Op aanvraag
Vanaf:6 personen
Inclusief:

Vergaderarrangementen voor vergaderingen en teambuilding voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Uw zakelijke bijeenkomst desgewenst afgewisseld met een lunch en de mogelijkheid de dag af te sluiten met een actief programma, aansluitend een diner, een feestavond en een overnachting! Er zijn talloze mogelijkheden op één van onze bijzondere vergaderlocaties. Heeft u speciale wensen laat het ons weten zodat we samen met u kunnen bekijken wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Even weg uit de drukte van de stad, dan kunt u ontspannen en in alle rust samen komen voor een vergadering of plenaire sessie. Vergaderen omgeven door het groen van de Brabantse Kempen. Tal van mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst te combineren met een recreatieve activiteit. In de bar en de sfeervolle restaurants kunt u genieten van heerlijke gerechten of een van de regionale specialiteiten proberen. Overnachtingen zijn ook mogelijk.

Is er tijdens uw bijeenkomst ook tijd voor wat ontspanning? ORC Events biedt een uniek aanbod aan vele verschillende groepsactiviteiten zoals b.v. een 4×4 tocht.

Of combinaties van verschillende activiteiten zijn prima te combineren tijdens het inspirerend vergaderen op een van de locaties waar we op regelmatige basis samenwerken. Zelfs onze eigen locatie gebruiken we voor informele vergaderingen tot 40 personen. Laat u inspireren door  vergaderlocaties in het hart van de Brabantse Kempen. Bespreek samen met ons de talloze mogelijkheden voor een inspirerend vergaderarrangement.