Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Tripple Arrangement

Een combinatie van 4x4 off road rijden, quad verhuur en motor trial in Brabant.

Tijdsduur:3,5 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:ORC/De Landsard Eindhoven, Oss of Loon op Zand
Prijs:Vanaf € 155,- p.p exclusief btw
Vanaf:15 personen
Inclusief:Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Pauze met dranken en een candybar. Drankje ter afsluiting van de activiteit.

Actie, spanning en spektakel: het Tripple arrangement staat er bol van. Hebben jullie lef en zijn jullie niet bang voor een beetje modder? Dan is dit het perfecte uitje!

Binnen dit arrangement maak je kennis met drie verschillende vormen van offroad rijden. We nemen jullie mee naar één van de mooiste offroad terreinen van Nederland, waar jullie naar hartenlust gaan rondscheuren in 4×4 terreinwagens, op quads en motoren. Onder professionele begeleiding, want veiligheid staat natuurlijk voorop.

Tijdens het 4×4 terreinrijden worden jullie uitgedaagd het beste uit jezelf en het voertuig te halen. In een Land Rover Defender leer je het terrein te bedwingen en je langs extreme hindernissen te manoeuvreren. Een geweldige manier om te ervaren wat er allemaal mogelijk is met een 4×4 voertuig en je eigen skills te testen.

Ook quad rijden staat op het programma, waarbij behendigheid en techniek elkaar in hoog tempo afwisselen. Na de uitleg van de instructeur ga je de uitdaging aan op het parcours. Een avontuurlijke en spectaculaire belevenis waar je niet zonder modderspatten mee weg komt!

Tenslotte leren we je de kneepjes van onze motor trial. Op de motor balanceren, over objecten rijden en verschillende ondergronden beheersen komen aan bod. Kracht en lef zijn sleutelwoorden bij deze activiteit, want je gaat alles uit jezelf halen om het parcours succesvol af te leggen.

Algemene informatie over deze activiteit
Tijdsduur: in de ochtend tussen 09.30 en 13.00 uur en in de middag tussen 13.30 en 17.00 uur.
Minimaal aantal deelnemers: 15 personen

Deze activiteit bevat:
– Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
– Een drankje en candybar in de pauze
– Afsluitend drankje
– Materiaal
– Professionele begeleiding

Afhankelijk van de beschikbaarheid hebben we keuze uit de volgende 4×4 terreinen:

De Landsard Eindhoven (in combinatie met Middelbeers voor het ontvangst)

4×4 terrein Oss

4×4 terrein Experience Island Loon op Zand

 

De prijs van deze activiteit is een indicatie en is afhankelijk van de datum, de groepsgrootte en eventuele bijzondere wensen. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan via het formulier hiernaast.

Uitbereiding met een lunch, borrel of Amerikaanse BBQ? Vergeet niet te vragen naar de mogelijkheden.