Bel ons

Coaching Trail

Bushland-banner-1

Een avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden

In een onderneming werken mensen. mensen met diverse achtergronden, verschillende soorten kennis, normen, waarden, doelen en gedachten. Het is uiteraard belangrijk dat deze mensen zowel privé als binnen een onderneming goed in hun vel zitten. Hier ligt de missie van uw of onze coach. Het allerbeste uit jezelf en de onderneming halen.

De uitzonderlijke omstandigheden intensiveren, bewustwording, onderzoek en erkenning van persoonlijke behoeften en drijfveren.

De professionals begeleiden je op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. ZE reiken je “tools” aan en helpen vaardigheden te ontwikkelen om deze inzichten en en antwoorden om te zetten in concrete stappen voor de toekomst.

Wij faciliteren bijzondere coaching reizen in Zuidelijk Afrika, met uw eigen bedrijfscoach of onze coach. We verzorgen de gehele reis met onze vervoermiddelen, gids met kennis van de bush, maaltijden en accommodaties op bijzondere plekjes.

Na de reis weet je wat er toe doet en wat niet.

Onze reizen zijn altijd op maat gemaakt. De aangeboden reizen zijn voorbeeld reizen en kunnen naar de wens van uw coach worden aangepast.

Klik hier voor ons contactformulier.

Bushland-banner-2

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer

Bericht