Bel ons

Recensies

Dit zeggen onze klanten

Met veel passie en plezier verzorgen wij geweldige activiteiten voor onze klanten. Daar doen we het immers voor en daar zijn we trots op. Hieronder leest u enkele reacties van hen, of lees ze allemaal op onze Facebook pagina.


12-09-2018

een hele leuke ochtend gehad met instructeur Boy


11-08-2018

buitengewoon geweldig. helaas door de lange droogte weinig modder . maar toch een geweldige morgen gehad . ga zeker nog een keer. dikke duim voor de organisatie. zeker geen flauwe bos rit


02-07-2018

Leuk, veel geleerd, alvast de nodige ervaring opgedaan voor Afrika in September �


15-03-2018

12-11-2017

26-10-2017

We hebben een middag met 5 collega’s terrein gereden onder begeleiding van Pim. We hebben er geweldig van genoten. Het is absoluut een aanrader!! ORC Events, bedankt voor de leuke middag!!


14-10-2017

Super leuke cursus gehad ter voorbereiding op onze reis naar Oman. Ik kan het iedereen aanbevelen. Erg prettig om het gevoel te krijgen wat zo'n auto allemaal kan. Boy bedankt voor je instructies, echt super!


14-10-2017

26-08-2017

Vandaag voor mijn verjaardag gekregen van mijn lieve vrouwtje . Geweldige ervaring goede uitleg en leuke jongens en een top terrein. Geweldige ochtend gehad


21-08-2017

Een top vrijgezellen feest gehad bij jullie!!! Een groot feest en een hele mooie ervaring rijker! Super bedankt�


08-07-2017

08-07-2017

08-07-2017

Bedankt Boy voor de geweldige ervaring en de professionele begeleiding!! Groeten, Leo en Thomas


11-06-2017

Een ochtend met mijn zwagers offroad gereden in 2 Landrover Defenders. Een top ochtend gehad! Ik kom binnenkort terug met mijn broertje!


08-06-2017

Voor mijn verjaardag een middag les in Landrover rijden gehad. Wát een geweldige ervaring. De mogelijkheid om in een Engelse versie te rijden, maakte het dat de uitdaging nog wat groter werd. Dankjewel voor de mooie ervaring ��


21-01-2017

Super instructie, geweldig leuk middag en voor ieder niveau!


15-01-2017

13-11-2016

11-11-2016

Super middag gehad. Zeker een aanrader. Prima instructeur.


07-11-2016

12-09-2016

Vanavond cursus 4x4 gehad, geweldige avond gehad met veel informatie ook over onze vakantiebestemming in Afrika! Unieke ervaring en deze wordt zeker meegenomen op onze reis! ORC events bedankt!!!


28-08-2016

30-07-2016

Echt heel leuk om dit te doen! Niets gemaakt maar puur natuur door veel water en modder. Top georganiseerd!!


27-05-2016

Vandaag een fantastastisch dag gehad bij ORC Events, we hadden een teamuite met zo'n 50 personen. Alles was super, buggy rijden, landrover rijden, boogschieten en levend jenga. Hele goede begeleiding, leuke bediening, geweldige locatie en aankleding en afgesloten met een heerlijk verzorgde bbq. Kortom top en een echte aanrader. Ik zou zeggen, niks veranderen en vooral zo doorgaan. Bij de reacties een aantal foto's voor een indruk van de locatie


19-03-2016

Super mooie ervaring en goed geregeld bij ORC Events! Aanrader!