Bel ons

Recensies

Dit zeggen onze klanten

Met veel passie en plezier verzorgen wij geweldige activiteiten voor onze klanten. Daar doen we het immers voor en daar zijn we trots op. Hieronder leest u enkele reacties van hen, of lees ze allemaal op onze Facebook pagina.


07-08-2020

Bedankt Boy voor de geweldige ervaring en de professionele begeleiding!! Groeten, Jos en Carin


01-05-2020

goed georganiseerd, prima begeleiding.


11-01-2020

Maandag 15 juni 2020 wederom een training gevolgd bij ORC Events, maar dan met onze eigen Defender. Super leerzaam...geweldige begeleiding en we wederom verbaasd wat je als beginnen allemaal met een Defender kunt doen. We vonden de cursus geweldig! Veel geleerd en nog enthousiaster geworden voor het 4WD rijden!! De instructeurs zijn enthousiaste mensen die heerlijk rustig blijven en goed begeleiden!


01-12-2019

super leuk ! top organisatie en PIM was een topper! 🙌


29-11-2019

Vandaag een ochtendprogramma 4x4 tour gehad. Super ervaring, route wordt bepaald door de instructeur op het niveau, dus ook uitdagend voor de meer ervaren bestuurder. Duidelijke instructies en gezelligheid. Voor herhaling vatbaar!


09-10-2019

ORC Events heeft diverse mensen die zeer professioneel instructies geven voor een leuke middag maar ook voor een gevorderd niveau waardoor je altijd wat leert Heel erg bedankt voor twee fantastische trainingen in de afgelopen jaar


25-08-2019

De perfecte voorbereiding op een tocht naar (in ons geval) Australië! In een paar uur leer je wat een 4x4 kan en waar je op moet letten. Instructeur Boy wist op iedere vraag antwoord en zorgde er voor dat alle cursisten aan bod kwamen. Een absolute aanrader!


23-06-2019

Voor een geweldige ontspannen ervaring. Mooi wissend gebied met goede instructeurs. Met zn 2 en in een kleine groep. Vriendelijk ontvangst. Een echte aanrader!!!


12-09-2018

een hele leuke ochtend gehad met instructeur Boy


11-08-2018

buitengewoon geweldig. helaas door de lange droogte weinig modder . maar toch een geweldige morgen gehad . ga zeker nog een keer. dikke duim voor de organisatie. zeker geen flauwe bos rit


15-03-2018

26-10-2017

We hebben een middag met 5 collega’s terrein gereden onder begeleiding van Pim. We hebben er geweldig van genoten. Het is absoluut een aanrader!! ORC Events, bedankt voor de leuke middag!!


14-10-2017

21-08-2017

Een top vrijgezellen feest gehad bij jullie!!! Een groot feest en een hele mooie ervaring rijker! Super bedankt�


08-07-2017

08-07-2017

08-07-2017

Bedankt Boy voor de geweldige ervaring en de professionele begeleiding!! Groeten, Leo en Thomas


11-06-2017

Een ochtend met mijn zwagers offroad gereden in 2 Landrover Defenders. Een top ochtend gehad! Ik kom binnenkort terug met mijn broertje!


08-06-2017

Voor mijn verjaardag een middag les in Landrover rijden gehad. Wát een geweldige ervaring. De mogelijkheid om in een Engelse versie te rijden, maakte het dat de uitdaging nog wat groter werd. Dankjewel voor de mooie ervaring ��