Archives

Liba Campers

Namens Liba campers reuze bedankt voor de fantastische dag!!! Dit komen we nog eens overdoen.

Van Dorst Automotive Waalwijk

Anne en familie/collega, We hebben echt een topdag gehad! Nogmaals bedankt

Essent

Gisteren een team-event gehad bij ORC-events, inclusief BBQ. Was super geregeld en we hebben veel lol gehad en ook nog een team-prestatie neergezet (Brug, die landrover kon houden). Ook laten zien dat je door beheersing zelfs de moeilijkste parcoursen kunt overwinnen. Zelfs het weer hadden ze goed onder controle, voor en na regen, maar tijdens event […]

Thule Towing solutions

Wij kijken terug op een geslaagde dag. Alles was naar wens. Personeel/management en klanten waren allemaal enthousiast.Bedankt voor de prettige samenwerking!

INTS Automatisering

We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor een erg leuke dag die we hebben gehad. Iedereen heeft zich erg vermaakt en we kunnen nog allemaal smakelijk lachen om de foto’s en filmpjes. Namens ons allen dus hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer!

EMA Eindhoven

Nogmaals bedankt voor het goed verzorgen van zaterdag. Er heeft vandaag nergens anders over gegaan als over 4×4 rijden. Bedankt namens het hele team EMA Eindhoven pkw

Van Empel Inspecties & Advisering BV

Een fantastische dag, dankzij ORC Events!!

Stolze

Wat is ORC Events een leuke organisatie. Wij hebben echt een heel leuk bedrijfsuitje gehad! Goed geregeld en heerlijk eten. Bedankt!

Autobedrijf Toyota Digo

Dank je wel voor de geweldige dag, die we hebben mogen beleven. Iedereen heeft het reuze naar hun zin gehad. Zelf heb ik je benadering, motivatie en kwaliteit van werken als zeer prettig ervaren. Mijn complimenten en nogmaals bedankt!

CANNA Corporate BV

Wil je een top-uitje waarbij gezelligheid, actie en goede organisatie keywords zijn…. dan boek een event bij ORC.

Square DMS

‘Square Experience 2014’ was een fantastische en geslaagde dag! We hebben veel gelachen, heerlijk gegeten en alle collega’s waren erg enthousiast. ORC events, bedankt voor de goede zorgen, wij zien al uit naar ‘Experience 2015’!

Ankie Verstegen – de Groot

Wat hebben we genoten op de open dag. 4×4 parcour afgelegd op “de Lansard”, trail gereden en ook nog een buggytocht gereden. Wat een KICK allemaal! Ook de begeleiding was top. Hele gezellige ploeg mensen. We zijn in de watten gelegd. Zo’n geweldige dag gun je echte iedereen !! Super, petje af en dank je […]

Health Club El Futuro, Tilburg

Namens Team Health Club el futUro Tilburg super bedankt voor de waanzinnige belevenis, het crossen door de bossen met de buggy’s en landrovers…geWELdig…en aansluitend de BBQ. TOP geregeld!