Bel ons

5 dagen Schotland met eigen voertuig

5 dagen Schotland met uw eigen voertuig

Deze reis wordt aangeboden inclusief:
– Overnachtingen en maaltijden
– Lokale Gids
– ORC Travel instructeur(s)

Deze reis is exclusief:

– Drankjes
– Persoonlijke uitgaves
– Overtocht

 

5 dagen Schotland met eigen voertuig

Dag 1. Aankomst New Castle north shield Ferry Port onze locale gids zal ons daar afhalen en begeleid ons via een mix van verre uitzichten en ruige openbare wegen, rijdend door bossen en over privé landerijen naar ons verblijf tijdens deze week. We zullen rond 17.00 uur arriveren waarna we ons kunnen opfrissen en genieten van een heerlijk diner.

Dag 2. We vertrekken vanuit ons verblijf en gaan het Galloway Forest Park in. We rijden over gesloten forest tracks naar onze bestemming een privé farm waar we ons een aantal uurtjes kunnen uitleven in tanks en amfibie voertuigen. Na de lunch gaan we het ruige terrein ontdekken in onze eigen 4×4 voertuigen en worden er wat vaardigheden uitvoerig getest. Indien de tijd het toelaat bezoeken we een whisky proeverij. Een off road track brengt ons terug naar het hotel waar we ons kunnen opfrissen en genieten van het diner.

Dag 3. Vandaag bezoeken we een privé schiet oefen terrein waar we de vaardigheden van het schieten met twee verschillende geweren zullen oefenen. Na een heerlijke picknick zal ons op dit gemixte terrein van bossen en open vlaktes met onmetelijke hoogteverschillen die variëren tot een hoogte van 750 meter een kaart worden aangeboden met de diverse hoogte punten van het terrein, we kunnen dan op eigen gelegenheid of in groepsverband door middel van het gebruik van deze kaart alle hoogte punten bezoeken. Het terrein is er ruig. Aan het einde van de dag komen we op het schiet terrein weer bij elkaar en zal er een prijs worden uitgeloofd aan de beste schutter.

Dag 4. Na het ontbijt vervolgen we onze route voor de grootste afstand die we deze week afleggen, een track van 100 kilometer van de in het totaal 1100 kilometer lange track door het Galloway Forest Park. Deze dag zal vooral in het teken staan van de vele vergezichten en het maken van de mooiste foto’s. De route zal voornamelijk lopen door forest tracks. We beklimmen het hoogste punt van vandaag zo’n 560 meter en zullen het SW Schotland bezoeken, waar het heel goed mogelijk is dat we Golden Eagels zullen zien en het Red Deer die in deze periode paren.

Dag 5. We nemen afscheid van elkaar, onze koffers zijn gepakt en vertrekken naar New Castle voor de boot naar IJmuiden.

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer

Bericht