Bel ons

Incentive Trail

Bushland-banner-1

 

Onvergetelijke motivatie reizen voor uw werknemers of relaties

 

Personeelsreis? Bedrijfsjubileum? Incentive reizen voor topverkopers? Relatie uitstapje? bedrijfsweekend voor een kick-off? Educatieve Business Course? Belangrijke productintroductie?

Ku Sungula Travel maakt er altijd iets bijzonders van onder het motto : Het idee is wat telt niet de afstand.

Ku Sungula Travel introduceert incentive reizen om als motivatie aan te bieden aan uw werknemers of om uw relaties te bedanken voor de goede samenwerking. Het aanbieden van een incentive reis is een krachtig instrument voor team building binnen uw organisatie. Ook is het een onmisbaar hulpmiddel bij uw inspanningen voor een goed relatie beheer.

De reis zal volop gevuld zijn met speciale momenten die de relaties zullen verbeteren en de deelnemers laat genieten.

Raak geïnspireerd!

Klik hier voor ons contactformulier.

Bushland-banner-2

 • Dag 1. Welkom in Zuid Afrika! Na aankomst in Johannesburg  op OR Tambo en uw binnenlandse vlucht naar Hoedspruit wordt u per transfer afgehaald van Hoedspruit Airport en naar onze lodge in het Balule Nature Reserve gebracht. Het Balule heeft een open verbinding met het Kruger waardoor de wilde dieren (BIG-5) vrijlijk kunnen rondlopen. Na aankomst op onze lodge Ku Sungula kunt u wat relaxen met een verkoelend drankje op ons terras en bijkomen van de vlucht. Bij zonsondergang kunt u genieten van een heerlijk diner onder een bijzondere sterrenhemel.

  Accommodatie:

  Lodge incl. ontbijt, lunch en diner

 • Dag 2. Na het ontbijt beginnen we rustig en zullen gezamenlijk inkopen gaan doen in Hoedspruit voor de komende dagen. Tegen 16.00 uur wordt u opgehaald voor een Sun Downer Game Drive. Laat onze gekwalificeerde rangers u meenemen op een game drive voor een ongeevenaarde bush ervaring. In een open safari voertuig brengen zij u op enkele meters afstand van de wilde dieren. Na terugkomst staat alles gereed voor een subliem diner.

  Accommodatie: Lodge incl. ontbijt, lunch en diner
  Excursie: Game Drive

 • Dag 3. Een stevig ontbijt en het avontuur kan van start. Onze route leidt ons naar Phalaborwa waar we onze lokale gids zullen treffen. We vertrekken vanaf Phalaborwa en volgen de hoofdweg zo’n 20 kilometer
  waarna we de Limpopo Reserve van Letaba Ranch (een open verbinding met het Kruger Park) bereiken.
  Beleef Afrika als we gestaag via de off road tracks door de bush in noordelijke richting rijden. De route brengt u langs de diverse water holes waar we maximaal zouden kunnen genieten van het vele wild.
  Ons eerste kamp zullen we opslaan aan de oever van de Baderoukwe Rivier.

  Accommodatie:

  Wild kamperen (gezamenlijk koken)

 • Dag 4. Na het ontbijt vervolgen we onze route naar de confluence van de Great Letaba en Little Letaba Rivieren hier zullen even kort stoppen voor een lunch.
  De reis vervolgt na de lunch naar het volgende kamp gelegen aan de oever van de Great Letaba Rivier.
  Wie weet welk geluid u uit uw slaap zal houden? Zou het de lach van de hyena, het trompetteren van een olifant of het fluitje van de kleine Scops uil zijn?

  Accommodatie:

  wild kamperen (gezamenlijk koken)

 • Dag 5. We verlaten het Letaba Ranch gebied en vervolgen onze weg langs de Little Letaba rivier. Technisch gesproken rijden we buiten het park, toch zullen we waakzaam moeten zijn als we rijden door de wijdse en zanderige rivierbeddingen. Deze plek wordt veelvuldig bezocht door olifanten en
  buffels. 4×4 tracks zullen u langs het Kruger hek leiden voor we stoppen voor een welverdiende lunch.
  Na de lunch vervolgen we de route door een paar traditionele afrikaanse
  Shangaan dorpjes, voordat we de Luvuvhu rivier zullen oversteken en arriveren aan de voet van de Tshamavudzi berg keten.
  We bereiken nu het wild Limpopo van het Makuya Park een sector dat behoort tot het Great Limpopo Transfontier Park waar we zorgvuldig de ruige tracks naar beneden in de Luvuvhu rivier vallei zullen volgen tot ons volgende kamp aan de oever van de Luvuvhu rivier.

  Accommodatie:

  wild kamperen (gezamenlijk koken)

 • Dag 6. De vroege geluiden van de natuur en de geur van vers gezette koffie zullen u vroeg doen opstaan uit de tenten. Na het ontbijt vertrekken we via de off road tracks in noordelijke richting en volgen we de Luvuvhu rivier.
  We zullen stoppen voor een lunch onder wat schaduwrijke bomen aan de oever van de rivier en zullen het wereld beroemde “world’s view” bezoeken.
  Voordat we ons laatste kamp zullen opslaan aan de oever van de Luvuvhu
  rivier.

  Accommodatie:

  wild kamperen (gezamenlijk koken)

 • Dag 7. We vervolgen onze 4×4 Off Road route langs de voet van de Tshamavudzi bergen naar de Mutale rivier. We steken de Mutale rivier over (geen brug) en eindigen het grote avontuur aan de Pafuri Gate van het Kruger National Park. Vanaf dit punt rijden we ongeveer 300 kilometer terug naar Hoedspruit waar we worden verwacht voor het diner, ons kunnen opfrissen en overnachten in de authentieke rondawels.

  Accommodatie:

  Lodge incl. ontbijt, lunch en diner

 • Dag 8. Vandaag hebben we een rustdag, deze kunt u zelf inplannen. Relaxen op het terras, een verkoelende duik in het zwembad. De dag is aan u.

  Accommodatie:

  Lodge incl. ontbijt, lunch en diner

 • Dag 9. We nemen afscheid van elkaar en dit geweldige avontuur. Wij zorgen dat u per transfer naar Hoedspruit Airport wordt gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Johannesburg.

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer

Bericht