Bel ons

Waanzinnig Afrika in 9 dagen

Bushland-banner-1

Een waanzinnige safari door wild Zuid-Afrika in 9 dagen

Een bijzondere tot de verbeelding sprekende safari. Een pure wildernis beleving .
Onze safari’s maken we in Land Rover Defenders, en reizen in kleine konvooien met maximaal 2 auto’s of 8 volwassen personen.
Onder begeleiding van een gids volg je 5 dagen de Luvuvhu trial, deze route slingert
ten noorden van het Kruger Park en heeft een open verbinding met het Kruger waardoor het spotten van wild geheid aanwezig zal zijn. De safari trial gaat vooral off road een 4×4 cursus hiervoor zal u in Nederland aangeboden worden.

Beleef en ervaar dit spannende safari off road avontuur samen met ons.

Inbegrepen:
-Stoere Landrover Defenders volledig uitgerust met daktent, tent en
volledige kampeeruitrusting.
-Luvuvhu Trial incl.gids
-Alle accommodaties en eventuele excursies indien vermeld, – maaltijden    en Diesel
-4×4 Cursus
-Nederlands begeleiding

Niet inbegrepen:
-Vlucht van en naar Johannesburg en binnenlandse vlucht van en naar    Hoedspruit
-Vaccinaties (in overleg met uw huisarts)
-Drankjes en persoonlijke uitgaves
-Douane kosten en eventuele visa (nvt)

 

 

Klik hier voor ons contactformulier.

Bushland-banner-2

Dag 1. Welkom in Zuid Afrika! Na aankomst in Johannesburg  op OR Tambo en uw binnenlandse vlucht naar Hoedspruit wordt u per transfer afgehaald van Hoedspruit Airport en naar onze lodge in het Balule Nature Reserve gebracht. Het Balule heeft een open verbinding met het Kruger waardoor de wilde dieren (BIG-5) vrijlijk kunnen rondlopen. Na aankomst op onze lodge Ku Sungula kunt u wat relaxen met een verkoelend drankje op ons terras en bijkomen van de vlucht. Bij zonsondergang kunt u genieten van een heerlijk diner onder een bijzondere sterrenhemel.

Accommodatie:

Lodge incl. ontbijt, lunch en diner

Dag 2. Na het ontbijt beginnen we rustig en zullen gezamenlijk inkopen gaan doen in Hoedspruit voor de komende dagen. Tegen 16.00 uur wordt u opgehaald voor een Sun Downer Game Drive. Laat onze gekwalificeerde rangers u meenemen op een game drive voor een ongeevenaarde bush ervaring. In een open safari voertuig brengen zij u op enkele meters afstand van de wilde dieren. Na terugkomst staat alles gereed voor een subliem diner.

Accommodatie: Lodge incl. ontbijt, lunch en diner
Excursie: Game Drive

Dag 3. Een stevig ontbijt en het avontuur kan van start. Onze route leidt ons naar Phalaborwa waar we onze lokale gids zullen treffen. We vertrekken vanaf Phalaborwa en volgen de hoofdweg zo’n 20 kilometer
waarna we de Limpopo Reserve van Letaba Ranch (een open verbinding met het Kruger Park) bereiken.
Beleef Afrika als we gestaag via de off road tracks door de bush in noordelijke richting rijden. De route brengt u langs de diverse water holes waar we maximaal zouden kunnen genieten van het vele wild.
Ons eerste kamp zullen we opslaan aan de oever van de Baderoukwe Rivier.

Accommodatie:

Wild kamperen (gezamenlijk koken)

Dag 4. Na het ontbijt vervolgen we onze route naar de confluence van de Great Letaba en Little Letaba Rivieren hier zullen even kort stoppen voor een lunch.
De reis vervolgt na de lunch naar het volgende kamp gelegen aan de oever van de Great Letaba Rivier.
Wie weet welk geluid u uit uw slaap zal houden? Zou het de lach van de hyena, het trompetteren van een olifant of het fluitje van de kleine Scops uil zijn?

Accommodatie:

wild kamperen (gezamenlijk koken)

Dag 5. We verlaten het Letaba Ranch gebied en vervolgen onze weg langs de Little Letaba rivier. Technisch gesproken rijden we buiten het park, toch zullen we waakzaam moeten zijn als we rijden door de wijdse en zanderige rivierbeddingen. Deze plek wordt veelvuldig bezocht door olifanten en
buffels. 4×4 tracks zullen u langs het Kruger hek leiden voor we stoppen voor een welverdiende lunch.
Na de lunch vervolgen we de route door een paar traditionele afrikaanse
Shangaan dorpjes, voordat we de Luvuvhu rivier zullen oversteken en arriveren aan de voet van de Tshamavudzi berg keten.
We bereiken nu het wild Limpopo van het Makuya Park een sector dat behoort tot het Great Limpopo Transfontier Park waar we zorgvuldig de ruige tracks naar beneden in de Luvuvhu rivier vallei zullen volgen tot ons volgende kamp aan de oever van de Luvuvhu rivier.

Accommodatie:

wild kamperen (gezamenlijk koken)

Dag 6. De vroege geluiden van de natuur en de geur van vers gezette koffie zullen u vroeg doen opstaan uit de tenten. Na het ontbijt vertrekken we via de off road tracks in noordelijke richting en volgen we de Luvuvhu rivier.
We zullen stoppen voor een lunch onder wat schaduwrijke bomen aan de oever van de rivier en zullen het wereld beroemde “world’s view” bezoeken.
Voordat we ons laatste kamp zullen opslaan aan de oever van de Luvuvhu
rivier.

Accommodatie:

wild kamperen (gezamenlijk koken)

Dag 7. We vervolgen onze 4×4 Off Road route langs de voet van de Tshamavudzi bergen naar de Mutale rivier. We steken de Mutale rivier over (geen brug) en eindigen het grote avontuur aan de Pafuri Gate van het Kruger National Park. Vanaf dit punt rijden we ongeveer 300 kilometer terug naar Hoedspruit waar we worden verwacht voor het diner, ons kunnen opfrissen en overnachten in de authentieke rondawels.

Accommodatie:

Lodge incl. ontbijt, lunch en diner

Dag 8. Vandaag hebben we een rustdag, deze kunt u zelf inplannen. Relaxen op het terras, een verkoelende duik in het zwembad. De dag is aan u.

Accommodatie:

Lodge incl. ontbijt, lunch en diner

Dag 9. We nemen afscheid van elkaar en dit geweldige avontuur. Wij zorgen dat u per transfer naar Hoedspruit Airport wordt gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Johannesburg.

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer

Bericht