Bel ons

Adembenemend Afrika in 3-5-7 nachten

Met deze volledig verzorgde pakketten hoef je zelf nergens voor te zorgen. Er zijn een aantal standaard pakketten maar op verzoek kunnen we ook een persoonlijk pakket voor je samenstellen.

U verblijft 3-5-7 nachten op Ku Sungula Safari Lodge. (“nieuw begin” in het lokale Shangane), ligt diep verscholen in de Zuid Afrikaanse Bush in het Balule Natuur Reservaat. Balule is een deel van het Greater Kruger Park eco-systeem en thuis van de BIG-5 en vele andere dieren.Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met ruim 250 verschillende vogelsoorten in het gebied. Beleef de “MAGIE” van de Afrikaanse bush bij Ku Sungula Safari Lodge.

Een bijzondere tot de verbeelding sprekende safari. Een pure wildernis beleving

voor meer informatie: yolanda@kusungula.com

M: 06-10894650

Adembenemend Afrika in 3-5-7 nachten

Dag 1

In de middag wordt u verwacht bij Ku Sungula Safari Lodge waar u even heerlijk kunt ontspannen met een koel drankje op het terras. Omstreeks 16.00 uur wordt je opgehaald voor een Sun Downer Game Drive. Laat onze gekwalificeerde rangers u meenemen voor een ongeevenaarde bush ervaring. In een open safari voertuig brengen zij u op enkele meters afstand van de wilde dieren. Bij terugkomst wordt u verwacht voor het diner onder de geweldige sterrenhemel van Zuid-Afrika.

Dag 2

Na een nacht vol bijzondere geluiden staan we vroeg op voor koffie/thee en wat lekkers, we nemen de klaargemaakte ontbijt pakketten mee en gaan al vroeg op pad voor een volle dag Kruger. Onze gekwalificeerde gids zal u vandaag meenemen op een avontuurlijke tocht door het Kruger Park en proberen u een zo groot mogelijke verscheidenheid aan wilde dieren te kunnen laten zien . Via de Orpen gate zullen we het park betreden, rond lunchtijd wordt er op een mooie plek gestopt om de lunch te gebruiken. laat in de middag wordt u terugverwacht op onze lodge, kunt u zich even opfrissen en heeft onze kok weer een veelbelovend diner voor u gekookt.

Dag 3

We beginnen de dag met een Sunrise Drive deze is verspreid over een kleiner gebied, maar kan in uw persoonlijke interesses zijn en perfect voor onze jongere bezoekers. Geniet van de frisse ochtend met een kopje koffie en wat lekkers in het midden van de bush. Na de drive wordt u verwacht voor een stevig ontbijt. De rest van de dag kunt u heerlijk genieten op ons terras of een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Dag 4

Na het ontbijt nemen nemen afscheid van elkaar en vervolgt uw route naar de volgende bestemming.

 

Naam (*)

Email (*)

Telefoonnummer

Bericht