Bel ons

ORC Travel

Business Events , Relatie en/of Incentive activiteiten

Bent u op zoek naar een avontuurlijke invulling voor zakelijke aangelegenheden, bedrijfsuitjes, relatiedagen of incentives dan bent u bij ORC Travel op het juiste adres!

U wilt door middel van beloning uw relaties, zakenpartners, vrienden of collega’s een afwijkend van alle andere en bijzonder arrangement aanbieden? Denk dan aan een van onze 4×4 reizen in Wales, Schotland en Zuid Afrika.

Met de land rover tot aan de motorkap in de modder, tot aan de deuren door het water, s’avonds luisteren naar alle vreemde geluiden tijdens een kampvuur en genieten van de pure natuur.
Met je collega’s, vrienden, zakenpartners of relaties afzien in soms barre omstandigheden, maar elke avond na een goede maaltijd mooie, spannende belevenissen met elkaar uitwisselen. Een reis om nooit meer te vergeten en waar nog weken over wordt nagepraat.

Voor de reizen Wales en Schotland kan je direct vanuit Nederland met de land rover op reis. Voor de reis Zuid Afrika geldt dit niet.
Elke aangeboden reis wordt georganiseerd en begeleid door ervaren instructeurs/reisleiders. Er wordt in elk land gebruik gemaakt van lokale gidsen.
Deze reizen zijn gebaseerd op minimaal 4personen en maximaal 8 personen.
Grotere groepen op aanvraag.