Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

4×4 terrein rijden pro cursus in de Ardennen

4x4 terrein rijden pro cursus in de Ardennen een uniek programma vol voertuigtechniek en voertuigbeheersing

Tijdsduur:6 uur
Vereist:
Locatie:België
Prijs:Op aanvraag
Vanaf:4 personen
Inclusief:Ontvangst koffie/thee en koek, lunch, pauze drankje met een snack en een drankje ter afsluiting van de activiteit

Tijdens de gevorderden cursus leer je dieper ingaan op lastige situaties in het terrein. Er wordt veel gereden op rotsen.

We halen het maximale uit de Landrovers en zullen de moeilijkste situaties benaderen. We zullen jou en je medecursisten door de lastigste passages loodsen met de nodige aanwijzingen. Later op de dag wordt alles nog eens onder het genot van een drankje geëvalueerd.

Tevens gaan we dieper in op de voertuigtechniek en voertuigbeheersing om de verschillende technieken die je hebt geleerd tijdens de basis cursus toe te passen op een nog zwaarder terrein.

  • steile en gladde hellingen
  • steile hellingshoeken
  • flinke doorwadingen
  • technische passages
  • het effect van een lagere bandenspanning

Het accent ligt op veiligheid, zelfredzaamheid en het gebruik van de diverse berging hulpmiddelen.

Een uniek off road instructieprogramma voor gevorderden. U ervaart hoe het is om echt ruig terrein te overwinnen en daarbij zult u de eerder opgedane ervaringen zoals de voertuigtechniek van de 4×4 basic cursus hard nodig hebben. Techniek, competitie elementen en rijvaardigheidstraining wisselen elkaar in hoog tempo af, waarbij teamspirit onontbeerlijk is.

Alles wat geleerd is tijdens de 4×4 Basic training wordt tot in het uiterste in de praktijk gebracht. Liere, helling rijden, afdalen, side slopes, maar ook inzicht, voertuigtechniek en teamspirit van de deelnemers staan centraal. De ultieme uitdaging voor mens en machine. We gaan hierbij dieper in op de technische voertuigtechniek van het terreinrijden.

Uw ervaringen in het 4×4 rijden worden getoetst op techniek, veiligheid en omgeving. In de Belgische Ardennen wordt u geconfronteerd met steile hellingen, beken en rivieren en dicht bebost terrein. Bent u avontuurlijk in gesteld en niet bang van wat modder dan is dit de kans om uw eigen grenzen te verleggen.