Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Landrover Safari

4x4 rijden in een Land Rover Defender een ongekende avontuurlijke belevenis!

Tijdsduur:3 of 3,5 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:Middelbeers
Prijs:vanaf € 99,- inclusief btw p.p.
Vanaf:8 personen
Inclusief:Ontvangst met koffie/thee en koek

U zult versteld staan van de kracht, beheersing en techniek van een Landrover Defender.

Wij bieden u een niet alledaagse stoere, avontuurlijke belevenis in een van onze Land Rover Defenders door de bosrijke omgeving van Middelbeers en omstreken.

Na een korte uitleg over het voertuig en de techniek gaat zelf achter het stuur van onze Land Rover Defender en kan de beleving beginnen.

U rijdt door land en zandwegen met modderige ondergronden, smalle weggetjes, door bossen en langs vennen of u gaat hoogte verschil ervaren. Het kan allemaal tijdens het landrover rijden in een van onze Land Rover Defenders.

Gedurende de tocht wordt u begeleid door een van onze ervaren instructeurs die u de technische mogelijkheden van het 4×4 rijden laat ervaren en het terrein leert inschatten.

Tijdens het 4×4 rijden in een van onze Land Rover Defenders worden de deelnemers veelvuldig uitgedaagd op samenwerking, behendigheid, creativiteit en rijvaardigheid van zowel bestuurders als bijrijders. Men leert om snelheid en behendigheid op een goede manier met elkaar te combineren. Uw stuurmanskunsten worden tijdens het rijden met een Landrover Defender veelvuldig op de proef gesteld.

Laat u verassen door de ongekende mogelijkheden van een Land Rover Defender waarbij het landrover rijden centraal staat, een arrangement wat u niet snel zult vergeten.

De Landrover Safari heeft een duur van drie of drie en een half uur en is te boeken vanaf minimaal 8 personen. Natuurlijk is een combinatie van meerdere activiteiten en uitbreiding van de catering mogelijk.

Gegarandeerd modder en spectaculair 4×4 rijden? Dan raden wij aan om een arrangement te boeken op een 4×4 terrein, hierover via deze link meer informatie.