Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Land Rover Safari met Teamopdrachten

Avontuurlijke Landrover Safari met teambuilding opdrachten

Tijdsduur:4.0 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:Middelbeers
Prijs:€155,- tot €180,- PP inclusief btw. Afhankelijk van deelnemersaantal
Vanaf:12 personen
Inclusief:Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Pauze met dranken en een candybar. Drankje ter afsluiting van de activiteit.

Een avontuurlijke Land Rover safari door het Brabantse landschap, waarbij behendigheid, creativiteit en samenwerking uitvoerig worden getest. Van zowel bestuurders als bijrijders, want iedereen moet zijn of haar steentje bijdragen om te slagen. Zijn jullie klaar voor een knap staaltje samenwerking?

Tijdens deze safari gaan jij en je teamgenoten op pad in een Land Rover door het groene hart van Nederland. Na een korte uitleg over het voertuig kruipen jullie – onder begeleiding van een ervaren instructeur – zelf achter het stuur. Zandwegen met modderige ondergronden, smalle wegen door bossen en langs uitgestrekte vennen; ervaar de kick van offroad rijden en bedwing de ruige terreinen.

Gedurende de rit worden teams uitgedaagd om teamopdrachten te voltooien. Deze opdrachten vragen om samenwerking en besluitvaardigheid. Jullie kunnen niet zonder elkaar, dus aan teambuilding
geen gebrek! Mogelijke teambuildingactiviteiten die jullie kunnen tegenkomen zijn brugbouwen, jeep task of kaart- en kompasopdrachten.

Algemene informatie over deze activiteit
Tijdsduur: in de ochtend tussen 09.30 en 13.00 uur en in de middag tussen 13.30 en 17.00 uur.
Minimaal aantal deelnemers: 12 personen

Deze activiteit bevat:
– Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
– Een drankje en candybar in de pauze
– Afsluitend drankje
– Materiaal
– Professionele begeleiding
– Optioneel: combinatie met andere activiteiten
– Optioneel: uitbreiding van de catering

De prijs van deze activiteit is een indicatie en is afhankelijk van de datum, de groepsgrootte en eventuele bijzondere wensen. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan via het formulier hiernaast.