Bel ons
  • 1 tot 300 personen
  • volledig verzorgd
  • eigen materieel
  • verschillende locaties

Bourgondische Safari

Bourgondisch eten in combinatie met een Landrover safari.

Tijdsduur:5.50 uur
Vereist:Rijbewijs B
Locatie:Middelbeers
Prijs:€ 169,50 inclusief BTW per persoon ( afhankelijk van deelnemersaantal)
Vanaf:15 personen
Inclusief:Ontvangst koffie/thee en koek, outdoor cooking diner

Onder begeleiding van een van onze koks gaat u samen met uw groep een unieke bourgondische eetervaring aan. Ingrediënten en werkwijze worden door onze kok uitgedeeld en besproken. Terwijl de voorbereidingen genomen zijn, het brood moet rijzen en de kip garen, nemen wij u mee op een korte avontuurlijke Landrover safari door de Brabantse Kempen.

Gedurende deze tocht wordt u begeleid door een van onze ervaren instructeurs die u de technische mogelijkheden van het 4×4 rijden laat ervaren en het terrein laat inschatten. Tijdens het 4×4 rijden worden de deelnemers veelvuldig uitgedaagd op samenwerking, behendigheid, creativiteit en rijvaardigheid van zowel bestuurders als bijrijders. Na de tocht over smalle weggetjes, door bossen, langs vennen en uitgestrekte weilanden staat de tafel gedekt en gaat u allen bijzonder uit eten. Een onvergetelijke ervaring van bijzonder uit eten.

De avontuurlijke buitenkok en ingrediënten voor een geslaagd buiten bijzonder uit eten avontuur. Koken op houtvuur. Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk maken we op open vuur een aantal stoere stoofgerechten die onder het genot van een drankje en zelfgebakken brood worden genuttigd. Het bourgondisch eten kan beginnen.

Een arrangement waarbij het bourgondisch eten centraal staat en u en uw collega’s heerlijk kunnen genieten bij een kampvuur van dit op bijzondere wijze door u zelf bereidde bourgondisch eten.